Ik in 't blauw
Webdiving titel

Welkom

Als duiker en gewezen duikschoolleider wil ik graag met anderen mijn ervaringen en kennis delen. Daarom ben ik jaren geleden lid van het redactieteam 'Hippocampus', het federatieblad van NELOS, geworden. Naast het schrijven van losse artikels met een voornamelijk technische inslag, heb ik ook een vaste rubriek 'Webdiving'. In deze rubriek verken ik samen met de lezer het internet vanuit het standpunt van de duiker. Overtuigd van het nut van het plaatsen van informatie op de electronische snelweg, liep ik een tijdje rond met de idee om zelf een site op te zetten. De symbolische duw om er eindelijk werk van te maken, kwam van mijn broer, zelf webmaster, geholpen door mijn 3* Instructeursverhandeling over soloduiken.

Beetje bij beetje probeer ik mijn site te verbeteren. Indien niet tevreden, graag je feedback! Een site is immers meer dan een mooie start, het is continu sleutelen aan de verbetering en het aantrekkelijk houden!

Ik hoop deze website beetje bij beetje op te bouwen tot een informatieve en gewaardeerde favoriet bij tal van duikers. In ieder geval zijn de resultaten bij het Googlen al veelbelovend (eerste op de lijst bij trefwoorden 'jeugdduiken' en 'beroepsduiken').

CC2006-2023 Webdiver